Billackering

New Project (2)

Grundaren till All Billack har jobbat med billackering 17år och har erfarenhet av att arbeta med internationellt med dem flesta bilmärkena i världen.

Självklart kan vi säga att noggrannhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir levererad med perfekt resultat.

Med våra välutrustade anläggningar och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.

Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

Billackering är en känslig process och kräver att billackerare har goda kunskaper och tillgång till modern utrustning och teknik. Våra lokaler är utrustade med den nyaste preparations tekniken och lackboxar. Billacken som din bil blir lackerad med är av biltillverkaren föreskriver vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger billacken den rätta finishen.

All Billlack & Plåt

Salavägen 5
745 39 Enköping
Telefon : 0723710123
E-post: info@allbillack.se

Öppettider

Måndagar
08.00 – 17.00

Tisdag – Fredag
07.00 – 17.00

Helger
Stängt